Microsoft Azure ekspertise

Fordeler: 

Sømløst og tilkoblet

Integrer sømløst mellom sky APIer og håndtere avansert arbeidsflyt ved å kombinere tradisjonell B2B med API økonomi. Koble skytjenster direkte med hverandre eller bruk konnektorer for å korte ned utviklingstiden. Bygg dine egne tjenster og publisere disse til din Azure konto. 

Marketplace 

Trygghet i at tjenstekatalogen kommer til å leve gjennom å gi muligheter for å kjøpe, skape og selge sine tejnester i Azure Marketplace. 

Ekte skyintegrasjon 

I denne plattform kan vi kjøre ekte skyintegrasjon og koble SaaS tjenester, sosiale nettverk, websider og web apier sammen som en skytjeneste.

Ekspander selskapets nettverk 

Finn nye veier for å ekspandere nettverket ditt. Hvor og hvordan starter vi? Hva vil du ha mest nytte av å delta i? Er det B2B funksjonalitet, SAL tilgjengelighet eller er det muligheter som å enkelt koble til SaaS tjenester som fek.s Solesforce?

Services

Azure App Service (Logic Apps & API Apps) er en kraftfull plattform, fullproppet med funksjoner og muligheter. Her kan vi kombinere gammelt med nytt, vi har for eksempel kapasiteten og muligheten til å håndtere EDIFACT samtidig som vi har alle fordeler med tilkobling via API konnektorer. 

Strategi og plan 

  • Vi kan hjelpe å bygge en strategi og plan for hvordan man langsiktig skal jobbe med plattformen. Risken er at man kan skape ny "integrasjonspagetti"

EDI/ AS2 

  • BizTalk’s velprøvde og pålitelige funksjoner i EDI er inkludert i Azure App Service. Disse funksjonene porteres over i egne API APPer. 

Elastisitet och skalerbarhet 

  • Utnytt riktige konnektorer og komponenter for å få fart på og skalere opp utviklingen. Riktig puselbit på riktig sted.

Kontakta oss