BizTalk Server

Fordeler:

iBiz Solutions har valgt å utelukkende jobbe med Microsoft basert integrasjonsteknologi og har bl.a Microsoft Gold Partner sertifisering innen området integrasjon. Samtlige av våre konsulenter har lang erfaring med BizTalk Server og er noen av nordens fremste eksperter innen dette området. Vi har lang erfaring av alt fra større og komplekse integrasjonsprosjekter hos store organisasjoner til enklere prosjekter hos mindre kunder. 

For å effektivisere arbeidet med BizTalk Server jobber iBiz Solutions med et antakk av overodnede presesser rundt arkitektur og leveranse. Det sikrer høy kvalitet og presisjon i leveransen som få andre konsulenthus kan tilby.

iBiz Solutions har også over lang tid utviklet ferdige komponenter og løsninger for å håndtere forskjellige situasjoner. Denne "verktøyskassen" sparer tid og penger i leveransen og gir leveranser med høyere kvalitet. 

Hvordan plattformen kan leveres

On-premise

On-Premise basert leveranse innebærer at BizTalk Server installeres på en tradisjonell måte hos kunden i kundens datasenter. Denne typen leveranse passer større organisasjoner som allerede har fullt ansvar for sin egen infrastruktur og en eksisterende investering i driften av denne. 

Integrasjon as a Service (IaaS)

Biztalk Server kan også leveres som en tjeneste i Microsoft Azure. Dette alternativet innebærer at man betaler for produkter i forhold til bruk. Fordelen er at man raskt er i gang da man ikke krever installasjon og at kunden selv ikke behøver å ha kompetanse som kreves for å håndtere driften av BizTalk miljøet.  

Kontakta oss