Forvaltning

Jonas Esko, Sektionschef IT, LKAB:

”Förvaltningstjänsten som iBiz Solutions tillhandahåller ger oss kontroll över våra integrationer och insyn i hur vår miljö verkligen fungerar. Den driver ner våra förvaltningskostnader och pushar oss mot ständig förbättring. Det är en enorm trygghet att ha en specialistorganisation med hög kompetens som tar hand om vår integrationsförvaltning utan att vi för den skull hamnar i ett personberoende till vissa specifika personer som har kunskap om våra integrationer” 

I det nære samarbeidet med LKAB har vi blitt en aktiv del av deres integrasjonsorganisasjon. Bl.a med innføring av ICC (Integration Competency Center). ICCs oppgave er å skape innovasjon og utvikling ved hjelp av integrasjon samt forvalte de løsningene som blir utviklet. Gjennom forvaltningstjenesten fra iBiz har LKAB fått muligheten til å få fullt innsyn i hvor godt deres integrasjonsløsninger fungerer, hvilke som skaper hendelser og hvordan de er løst. Forvaltningstjenesten bidrar også til mer proaktivitet ved at integrasjonsmiljøet overvåkes og hendelser kan håndteres før de påvirker systemet. Et fokus på å hele tiden jobbe med forbedringer som forebygger forekomst av tilbakevendende problemer, samt sørger for at man får færre hendelser tross et større antall driftsatte integrasjonsløsninger.

We are integration

We are integration

Vi skal bli best i Norden på systemintegrasjon, og vi er på god vei.

En av grunnene til at vi strever for å bli nummer en er bla annet for at kundene alltid skal kunne stole på at vi alltid har ypperste kompetanse innen vårt område. Vi skal ikke bli en leverandør som er “ en i mengden” eller som en hvilke som helst annen breddeleverandør.

En kunde som velger å jobbe sammen med iBiz har valgt en partner som kommer til å jobbe med å levere de beste løsningene som gir maksimal verdi ved hjelp av integrasjon. våre kunders utfordringer motiverer oss til å hele tiden jobbe med å utvikle oss.

Les mer