e-Invoicing

Daniel Hasslund, Senior IT-Manager, Caverion:

”Genom vårt mångåriga samarbete med iBiz Solutions har vi utvecklat en mängd integrationslösningar som har hjälpt oss att effektivisera vårt arbete, inte minst inom faktureringsområdet. iBiz Solutions djupa kompetens inom integration och deras gedigna erfarenhet av e-invoicing-lösningar har varit till stor nytta i våra gemensamma projekt.”   

iBiz Solutions har jobbet med e-invoicing i mange år for mange forskjellige kunder, en av dem er Caverion. Vi håndterer utgående fakturaer fra SAP som skal oppretters i henhold til norske standarden E2B. Disse sendes siden til kunder i det formatet som passer dem best, uansett om det er papir, mail eller eFaktura. I denne prosessen hjelper vi Caverion Norge med beregninger og layout for hvordan fakturaen skal se ut. Inngående leverandørfakturaer må tolkes og mappes over i riktig IDOC format til SAP. I denne feeden håndterer vi den gamle norske standarden E2B og den nye EHF, tolker fakturaene og lager visuelle vedlegg til xml-fakturaen. Gjennom å automatisere denne prosessen via en integrasjonsplattform har vi gitt Caverion muligheter til å gjøre selve prosessen raskere, samt visualisere hvor i prosessen en faktura befinner seg. På denne måten har tiden for å finne forsvunnet eller feil faktura kortet ned og effektivisert enormt. 

Bli kjent med oss

Bli kjent med oss

Vi har lagt merke til at måten vi tilnærmer oss og håndterer oppdrag på er noe som har blitt verdsatt av våre kunder. Vi får kontinuerlig høre fra våre kunder at de opplever at vi lytter og agerer etter deres spesifikke behov og situasjon. Vårt fokus er å forstå kunden og det er også grunnlaget for å kunne foreslå riktig løsning. Det er et fokus som også styrker oss selv i vår egen vekst og utvikling -  en styrke som skaper trygghet og fremmer kreativitet.

Les mer