Cloud-based Integration

Daniel Mukka, Enterprisearkitekt, Scandic Hotels:

”Genom att anlita iBiz Solutions har vi fått en partner som ligger i framkant vad gäller ny integrationsteknik men som samtidigt vet vad det innebär att förvalta integrationslösningar. Kombinationen av innovativt tänkande och långsiktighet ger oss en trygghet i att satsa på innovation. Att vi riktar in oss på molnbaserad integration innebär dessutom stor flexibilitet vad gäller licensmodeller och möjligheter till kostnadsbesparingar.”  

iBiz Solutions gjennomførte en Integration Framework Workshop sammen med nøkkelaktører hos Scandic Hotels. Målet var å analysere nåværende situasjon samt mål og ambisjoner for systemintegrasjonsarbeidet hos Scandic. Resultatet fungerer til og med som et grunnlag for det nystartede initiativet om å bygge en ny integrasjonsplattform. iBiz Solutions konsulenter etablerte sammen med Scandics IT-avdeling en skybasert løsning. Valget falt på en Microsoft Azure basert løsning der App Services og API Management er hovedkomponentene. Plattformen gjør det mulig å beholde tradisjonell intern integrasjon i kombinasjon med ekstern kommunikasjon, noe som medfører mange fordeler for Scandic. App Service gjør det mulig for å håndtere både enklere integrasjonsløsninger og komplisert uavhengig av digital kanal. Microsoft Azure tilbyr til og med en betalingsmodell som medfører store kostnadsbesparinger i tillegg til fleksibilitet og en skalerbar plattform. 

We are integration

We are integration

Vi skal bli best i Norden på systemintegrasjon, og vi er på god vei.

En av grunnene til at vi strever for å bli nummer en er bla annet for at kundene alltid skal kunne stole på at vi alltid har ypperste kompetanse innen vårt område. Vi skal ikke bli en leverandør som er “ en i mengden” eller som en hvilke som helst annen breddeleverandær.

En kunde som velger å jobbe sammen med iBiz har valgt en partner som kommer til å jobbe med å levere de beste løsningene som gir maksimal verdi ved hjelp av integrasjon. våre kunders utfordringer motiverer oss til å hele tiden jobbe med å utvikle oss.

Les mer