Løsningsarkitekt til Oslo

iBiz Solutions, ledende innen systemintegrasjon i Norden, vokser videre også på det Norske markedet og søker flere dyktige medarbeidere. Brenner du for integrasjon, elsker å jobbe med arkitekturoppgaver og vil være med på en spennende reise i et entrepenørdrevet konsulentselskap, som dessuten er ett av Nordens fremste innen området?

Da skal du lese videre!

Hva tilbyr vi?

Som løsningsarktitekt hos iBiz Solutions kommer du å være involvert i ulike prosjekt ute hos kunder ca. 90% av tiden og arbeide med design av integrasjonsløsninger i nært samarbeid med integrasjonsutviklere og prosjektledere. Prosjektene er av ulike typer integrasjonsprosjekt og du er oftest involvert i flere prosjekter samtidig.

Resterende del av tiden inngår du i et arkitektforum/arkitektgruppe der du får bidra til å utvikle iBiz Solutions rammeverk, metoder og teknikker. Arkitektgruppen arbeider tett sammen og har en tung og viktig rolle og et stort mandat når det kommer til å ta iBiz Solutions mot toppen. I din rolle som arktitekt tar du også en pre-sales rolle og følger med kundeansvarlig ut på kundemøte som teknisk salgsstøtte.

Hva søker vi?

Vi søker deg som vil utvikles som løsningsarkitekt og vil bli virkelig god i det. 

Vi søker deg som vil utvikles som løsningsarkitekt innen integrasjon og vil bli virkelig god i det. Du er en erfaren systemutvikler innen .NET og har jobbet som arkitekt i noen år.

Du har erfaring fra systemutviklingsprosjekt i Microsoft-baserte miljøer og har vært involvert i et flertall av integrasjonsprosjekt. Vi ser gjerne at du er vel bevandret innen WCF, BizTalk samt Azure.

For iBiz Solutions er det viktigste at du virkelig brenner for integrasjon, kundekontakt og konsulentlivet. Du liker struktur, er løsningsorientert og liker å utvikle relasjoner med mennesker og drives av å levere beste mulige resultat der fremgangen bekreftes av kunden. Du er også en god presentør som behersker både Norsk og Engelsk muntlig og skriftelig.

Er du interessert i å jobbe i iBiz Solutions? Kontakt oss med din søknad og CV.

Tilbudet sted: iBiz Solutions – Oslo

Tiltredelse: Snarest eller ihht. Avtale

Søknad merkes med: iBiz Solutions - Oslo

Spørsmål og søknad:

Anders Öhlund, Business Area Manager
IBiz Solutions Consulting Services
anders.ohlund@ibiz-solutions.se
+46706909491

Erik Saltermark, Team Manager Oslo
IBiz Solutions Consulting Services
erik.saltermark@ibiz-solutions.no
454 72 011