Finn ”Work/Life Integration” hos oss

En jobb kan være fantastisk, det kan være spennende, utviklende, utfordrendende og krevende, men det gir også mye tilbake.

Finner du balansen mellom jobb og privatlivet så vil du både prestrere og føle deg bedre.

Det snakkes mye om "Work/life balance". Hos iBiz-Solutions snakker vi heller om "Work/life integration". Se noen av våre medarbeidere fortelle mer om dette i filmen under.

iBizSolutions – Work/Life integration

Ta din plass blant de beste

Å jobbe i iBiz Solutions innebærer å jobbe innenfor et område i stadig utvikling. Et område som virkelig kan gjøre en positiv forskjell hos våre kunder og bidra til suksess innenfor deres kjernevirksomhet. Vi drives av det og vi trives med å ligge i forkant.

Det er krevende, men det er viktig for oss at alle våre ansatte blir kjent med hele selskapets kollektive kompetanse. En måte å jobbe på som gjør våre konsulenter komfortable med å utfordre og stille kritiske spørsmål. Noe som vi mener er en forutsetning for å kunne sikre langsiktighet og kvalitet i leveransen.

Din personlighet har en stor betydning for hvorfor vi vil ansette akkurat deg. Det vil være en forutsetning for om du vil lykkes hos oss. Som en nisjeaktør har vi sikret at alle medarbeidere anvender samme modell, metodikk, verktøy og prosesser i vårt arbeid og vi deler samme verdigrunnlag og kultur uavhengig av hvilke kontor eller land man er stasjonert i. Vi deler også samme målbilde; at vi som kundens spesialist, skal ta ansvaret for å sikre det som de fleste kundene etterspør: Forvaltningsbar integrasjonsløsninger som muliggjør innovasjon! 

Vårt team består av bransjens ledende eksperter med lang og solid erfaring i tillegg til nyutdannede og unge sultne medarbeidere. Vi er overbevist om at mangfoldet styrker oss både intern og eksternt. Det viktigste er at du også inspireres og motiveres av å være spesialist, å være en av de beste. Sjekk våre ledige stillinger, men ikke tvil med å ta kontakt om du ser iBiz Solutions som din perfekte match, 

Åpen søknad

Vi er alltid interessert i å komme i kontakt med talentfulle mennesker som er lidenskapelige om å utvikle markedets beste integrasjonsløsninger.

Er du den som vil utvide våre ferdigheter, utfyller vårt team. Hvis du liker å utfordre oss, kan vi tilby deg en arbeidsplass hvor du kontinuerlig kan utvikle deg, både profesjonelt og personlig.

Ta kontakt med Caj Rollny og send presentasjonen din

Integrasjonskonsulent

Integrasjonskonsulent

Hos iBiz Solutions er fellesskapsfølelse veldig høy. Vi er et sterkt team på flere måter. Uansett hvor du befinner deg riskerer du aldri å slite alene med et uløst problem, hjelpen er aldrig langt unna. I kominasjon med de avanserte utfordringene vi håndterer har du gode muligheter til å utvikle deg til å bli en av de beste på området. 

Les mer

Arkitekt

Arkitekt

Har du høyere ambisjoner, vil videre i karrieren og er sugen på å jobbe med spennende utfordringer i en høyaktuell bransje? Ønsker vi deg velkommen. Hos oss kommer du til en arbeidsplass med sterkt driv, der du møter kompetente kolleger som har sitt hovedfokus i å væare innovative og løsningsorienterte. 

Les mer

iBiz Academy

iBiz Academy

Til deg som har Bachelorgrad i datavitenskap eller informatikk, tilbyr vi en fantastisk mulighet for en prøveansettelse innenfor et veldig aktuelt område. Finner vi tonen så er det gode muligheter for fast ansettelse.

Les mer

Student

Student

Vil du ha et nærmere innblikk i et område som hos mange selskap regnes som det viktigste området for forretningen? iBiz Solutions fokus på integrasjon rammer en hel verden av kommunikasjon og informasjonsflyt.

Les mer