Alle dimensjoner for bærekraftig systemintegrasjon

iBiz Solutions er en av de ledende aktørene innen systemintegrasjon i Norden. Vi tar på oss utfodringer innen IT-arkitektur og integrasjon for store selskap og organisasjoner i Nordeuropa. 

Tjenester

Tjenester

iBiz Solutions jobber ut fra kundens forutsetninger. Der mange konsulentselskap leverer arbeidskraft per time vil vi gjøre det motsatte. Vi er overbevist om at vi med vår omfattende spisskompetanse kan levere både høyere kvalitet og gi større kundeverdi til en lavere totalpris. 

Les mer

Plattformer

Plattformer

Vi har ekspertise på plattformer som Microsoft BizTalk og Microsoft Azure, som vi mener er det beste valget for å automatisere forretningsprosesser. Med lang erfaring fra ulike typer organisasjoner gjør vi integrasjonsarbeidet enklere, mer effektiv og fremfor alt forvaltningsbart.

Les mer

Kurs

Kurs

iBiz Solutions tilbyr standardiserte og kunnskapsbaserte kurs innen Microsoft-basert systemutvikling, primært med fokus på området integrasjon. Vi sertifiserer løpende våre kursledere for at de skal holde den samme høye kvaliteten som den jobben våre konsulenter utfører.

Les mer

Forvaltning

Forvaltning

Det som gjør oss til en virkelig god partner i forvaltningsprosesser er at vårt team består av erfarne integrasjonskonsulenter. Vi har et proaktivt mindset det fokuset er å håndtere hendelser og agere på disse innen det blir et problem og påvirker den daglige virksomheten. 

Les mer