Våre partnere

Vi har bestemt oss: Vi skal tilby og levere best mulig løsninger til våre kunder. For å bygge spisskompetanse har vi valgt å fokusere på å bygge sterke relasjoner med noen utvalgte partnere. På den måten kan vi over tid gjøre riktige teknologivalg for de forskjellige kundenes utfordringer og tilby systemintegrasjon som muliggjør innovasjon. I kombinasjon med våre ansattes kompetanse og erfaringer sørger vi for en langsiktig og forvaltningsbar løsning.

Vår i særklasse viktigste og nærmeste samarbeidspartner er Microsoft som vi gjennom mange år har hatt et suksessfullt samarbeid med.

Vi fikk i 2012 Microsoft Gold Partner innen Application Integration som er den høyeste statusen man kan få hos Microsoft. Vi har også en dypere relasjon med ledelsen, en såkalt “managed” Det er vi unik på i Sverige.

Vi ble i begynnelsen av 2015 Microsoft Azure Silver Partner. Utover dette så er vi den eneste aktøren i Sverige som får agere i Microsofts navn. Der tre av våre mest erfarne konsulenter sammen med Microsofts egne ansatte treffer de aller fremste selskapene i Sverige. Å bli P-Seller for Microsoft er en stor ære og en veldig spennende utfordring siden vi også er en sparrepartner til næringslivet i Sverige der vi bruker integrasjon som tilrettelegger.

 

Hör Microsofts upplevelse av samarbetet med iBiz Solutions: 

Ulf Forsström, Senior Partner Sales Executive, Microsoft

”Vi tittar efter partners som verkligen driver den senaste teknologin från Microsoft – som kan ta en diskussion med kunderna och som översätter vår teknologi till afärsvärlden. iBiz Solutions är precis en sådan partner som ligger i framkant när det gäller teknologi och kunddialog.”

Hva mener våre kunder?

Hva mener våre kunder?

iBiz Solutions har oppdragsgivere og kunder i hele Norden, i mange forskjellige bransjer og næringsområder. Kundene er gjerne internasjonale kjente varemerker og påfallende ofte markedsledende i sine respektive segment.

Å forstå kundenes forretningsprosesser og utfodringer er en grunnleggende faktor for å levere riktig og effektiv integrasjonsløsninger. Avgjørende for fremgang er å forstå kundenes virksomhet og underliggende prosesser. 

Vi har konternuerlig dialog med våre oppdragsgivere om deres utfodringer, behov og hvordan man opplever vår leveranse for å løse disse. Se noen av uttalelsene fra våre referanser.

Les mer