Historien om iBiz Solution

iBiz Solutions født ut av en overbevisning

Det var frustrasjonen fra to konsulenter som ikke fikk muligheten til å jobbe så dypt og inngående med integrasjon som ble til en konstruktiv forretningside. Et nytt synssett som viser seg å være fordelaktig for kunde og medarbeidere så vel som eget selskap.

 

I korthet bygger den på å gi integrasjonsutfordringene “riktig spillerom” for å virkelig være den innovasjonsskaperen som systemintegrasjon skal være i dag. Sannsynlig er den muligheten enda større i fremtiden.

Overbevisningen vår har bygget en positiv kultur. Som dag for dag vokser seg sterkere og har blitt en naturlig måte for oss å jobbe og bygge langsiktig relasjoner på. Vi kaller det The iBiz Way.

Vi begynte denne reisen i 2008 og har siden den tid vist seg å være en reise som har vært attraktiv for både kunde og medarbeidere. Det har skjedd mye siden da og mye mer spennende kommer til å skje. Følg med oss i fremtiden

Bredde med spisskompetanse

Bredde med spisskompetanse

Som en av ledende aktørene innen systemintegrasjon i Norden leverer vi høykvalitets konsulenttjenester innen IT-arkitektur og integrasjon til store selskap og organisasjoner i Nord Europa. Kjennetegnene for iBiz Solutions er bred kompetanse og fokus innen vår nijse. 

Les mer